Y-Studion artikkeli FIBRESistä ja Necorpointista

2017-04-20

Mitä oppia kansainvälisestä kiihdyttämöstä on jo tarttunut matkaan?

Mm. se, että tavoiteltu kohderyhmä voi muuttua radikaalistikin ja hyvä hissipuhe pitää olla aina valmiina. Näitä asioita on pohdittu Necorpointillakin saksalais-amerikkalaisen Startup Autobahnin kiihdyttämöohjelman aikana.

Y-Studio kirjoitti artikkelin jossa käsitellään toimitusjohtaja Panu Kausen kokemuksia kansainvälisen kiihtyttämöohjelmassa mukana olemisesta. Pelkästään jo mahdollisuus kohdata kansainvälisiä isoa yrityksiä ja yritysjohtajia, on ollut merkittävää antia. 

Lue Y-Studion artikkeli täällä.

FIBRES™ on strategisen johtamisen sovellus joka tarjoaa yhteisen paikan toimintaympäristön seurannalle, strategiselle suunnittelulle ja toimeenpanon seurannalle. FIBRES on kehityspolulla alustaksi älykkäälle strategian hallinnalle ja ennakoinnille, joukkojen yhteistön ja keinoälyn voimin. 

Y-Studio
www.y-studio.fi

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategisen johtamisen sovellus, FIBRES™.