Liity Murros Agents -verkostoomme!

2014-03-11

Oletko kiinnostunut nousevista markkinailmiöistä ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisesta? Haluatko työstää uusia ideoita?

Olemme liiketoiminnan uudistamisen konsultointi- ja palveluyhtiö. Yhtenä kärkipalveluistamme tuotamme Murros Agents -verkostomme kanssa jatkuvaa markkinanäkemyspalvelua työkaluineen. Etsimme nyt Murros Agents -verkostoomme lisää innokkaita yksilöitä, jotka työstävät kanssamme erilaisiin teemoihin liittyviä markkinahavaintoja ja niiden merkityksiä.

Työ pohjautuu yhteisiin workshopeihimme, mutta on pääosin itsenäistä ja menetelmällisesti lähinnä ns. prosessikirjoittamista. Maksamme työstä tuntiperusteisesti ja odotamme vain noin 5-10 tunnin työpanosta kuukaudessa. Lisäksi pääset sparraamaan omia ajatuksiasi mm. kokeneiden liiketoimintamallintajien kanssa!

Tehtävässä auttaa, jos...:
- olet lähtökohtaisesti liiketoimintaorientoitunut
- ajattelutapaasi kuvaa parhaiten “thinking outside of the box” ja monenlaiset asiat kiehtovat sinua
- tuotat tiiviitä, jäsenneltyjä tekstikoosteita uusissakin aiheissa mielelläsi
- työskentelytapoihisi kuuluu myös itsenäinen tiedonkeruu

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Lisätietoja:
Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Heli Salonen-McGrath, vanhempi konsultti, puh. +358 50 326 9873

 

----------------------------
Necorpoint on liiketoiminnan uudistamisen konsultointi- ja palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa, kehitysohjelmien ja projektisalkkujen johtamisessa sekä yleisten johtamisjärjestelmien vahvistamisessa.