Verkkokauppa avattu!

2014-08-25

Necorpoint avasi tänään suomenkielisen verkkokaupan, jossa on tarjolla joitakin vakiopalveluitamme. Kauppa löytyy kotisivujemme päävalikosta ja suora linkki kauppaan on www.necorpoint.com/kauppa

Necorpointin palvelut muodostavat liiketoimintaansa uudistaville organisaatioille ainutlaatuisen kokonaisuuden: autamme toimintaympäristön muutoksen ymmärtämisessä, strategisessa suunnittelussa ja johtamisrakenteiden vahvistamisessa. 

Verkkokaupassa on heti saatavilla osia kaikista em. palveluista, ja verkkokaupan valikoima kehittyy jatkossa. Myös kaupan englanninkielinen versio avataan lähiaikoina.

"Necorpointin palvelut yhdistelevät ja uudistavat perinteistä liikkeenjohdon konsultointia, markkinaseuranta- ja analysointipalveluita sekä johtamisen kehityspalveluita. Verkkokaupan avaaminen ja samalla mm. palveluidemme hintatietojen julkaiseminen ovat osa polkua, jolla rakennamme uudenlaista palvelumarkkinaa näiden vanhojen toimialojen risteyksessä. Autamme asiakkaitamme uudistumaan ja pyrimme samalla itse uudistamaan kokonaisia toimialoja," kertoo Panu Kause, Necorpointin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

 

----------------------------
Necorpoint on liiketoiminnan uudistamisen konsultointi- ja palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa, kehitysohjelmien ja projektisalkkujen johtamisessa sekä yleisten johtamisjärjestelmien vahvistamisessa.