Necorpoint Aallon puitesopimustoimittajaksi

Necorpoint on voittanut Aalto-korkeakoulusäätiön toteuttaman tarjouskilpailun projektijohtamiskoulutusten koulutuskokonaisuuden puitesopimuksen solmimiseksi. Puitesopimus allekirjoitettiin 15.4.2013.

Puitesopimuksen perussopimuskausi on kaksi vuotta, minkä jälkeen Aalto-korkeakoulusäätiöllä on oikeus jatkaa sopimuskautta yhden erillisen optiovuoden ajan.

Puitesopimuksen mukaisesti Necorpoint toimii Aalto PROn (Aalto University Professional Development) avustavana asiantuntijana vaativissa projektijohtamiskoulutusten kehitys- ja koulutustehtävissä sekä muissa tehtävissä, joiden avulla Aalto PRO toteuttaa yliopiston sisäisessä tulossopimuksessa asetettuja tavoitteita.

Necorpointin toimitusjohtaja Panu Kause toimii puitesopimuksen alla kouluttajana jo mm. strategisen ohjelma- ja salkkujohtamisen sekä projektien ketterän liiketoimintaohjauksen teemoissa. Aalto PROn ja Necorpointin yhteistyönä suunnitellaan ja toteutetaan parhaillaan myös uusia huippukoulutuksia mm. projektitoiminnan henkilöjohtamiseen ja palvelumuotoiluprojekteihin liittyen.

“Olen erittäin tyytyväinen puitesopimuksen allekirjoittamiseen Necorpointin kanssa. Toimitusjohtaja Panu Kause on Aallon teknillisen korkeakoulun tuotantotalouden kasvatti jo 1990-luvulta, minkä jälkeen hän on tiiviisti seurannut myös uusinta tutkimustietoa soveltaakseen sitä käytäntöön. Kausen liiketoiminta- ja johtamiskokemus tuo korkeatasoisen lisän koulutuksiimme ja niiden kehitykseen. Hän on varmana ja vauhdikkaana esiintyjänä jo yksi pidetyimmistä kouluttajistamme,” sanoo Aalto PROn johtaja Kirsti Miettinen.

“Aalto Pro on taustaltaan vahva, kehittyvä ja kasvuhakuinen maailmanluokan koulutusorganisaatio. Olen luonnollisesti todella ylpeä tarjouskilpailun voittamisesta ja puitesopimuksen allekirjoittamisesta,” kommentoi Panu Kause, Necorpointin toimitusjohtaja.


Lisätietoja:

Necorpoint: Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. 040 838 4603

Aalto PRO: Hanna-Riikka Myllymäki, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, puh. 050 463 3364

Tiedote pdf-versiona tästä.

----------------------------

Necorpoint on liiketoiminnan uudistamiseen erikoistunut palveluyhtiö.

Autamme asiakkaitamme markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa, kehitysohjelmien ja –salkkujen johtamisessa sekä yleisten johtamisjärjestelmien vahvistamisessa.

Aalto University Professional Development, Aalto PRO, tarjoaa ammattilaisille korkeatasoista täydennyskoulutusta ja kehittämispalveluita.