Necorpoint ja BOOI Innovations kumppaneiksi

2013-03-25

Liiketoiminnan uudistamisen palveluyhtiö Necorpoint ja innovaatiokyvykkyyden kehitysyritys BOOI Innovations ovat kumppanoituneet.

Yritykset ovat aiemmin työskennelleet yhdessä valituissa toimeksiannoissa ja ovat nyt sopineet pysyvästä yhteistyöstä, jonka tavoitteena on entistä korkeampi lisäarvo molempien asiakkaille.

BOOI Innovationsin asiakkaat saavat nyt myös Necorpointin tuen liiketoimintansa uudistustarpeisiin: palvelut ja ratkaisut markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamiseen, kehitysohjelmien ja –salkkujen johtamiseen sekä yleisten johtamisjärjestelmien vahvistamiseen. Vastaavasti Necorpointin asiakkaille on tarjolla BOOI Innovationsin laaja kokemus organisaatioiden luovuuden ja innovaatiokyvykkyyden kehittämisessä.

Necorpoint ja BOOI Innovations kehittävät yhdessä myös uuden koulutus- ja valmennusohjelmien Executive Series –kokonaisuuden, joka kattaa liiketoiminnan uudistamisen ja innovaatiokyvykkyyden kehittämisen eri näkökulmat. Syvällinen Master Class –koulutusohjelma nimeltään ‘Creativity, Innovation, and Business Renewal’ julkaistaan jo toukokuussa 2013.

“Yhteistyö BOOI Innovationsin kanssa tuo merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme,” sanoo Panu Kause, Necorpointin toimitusjohtaja. “BOOI Innovationsilla on laaja kokemus erilaisten organisaatioiden luovuuden kehittämisestä, mikä varmistaa mainion laajennuksen omien palveluidemme rinnalle,” Kause jatkaa.

“Necorpointin kanssa kumppanoituminen laajentaa tarjoomaamme nykyisille ja uusille asiakkaille,” korostaa Ron Broens, BOOI Innovationsin toimitusjohtaja. “Necorpointin strategisen konsultoinnin, markkinanäkemyksen rakentamisen, ja yleisjohdon palvelut ovat täysin linjassa sen kanssa, miten organisaatioita mielestämme tulee ohjata uudistuvan liiketoiminnan rakentamiseksi,” hän toteaa.

Lisätietoja:

Necorpoint: Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

BOOI Innovations: Ron Broens, toimitusjohtaja, +358 50 501 6329

----------------------------

Necorpoint on liiketoiminnan uudistamiseen erikoistunut palveluyhtiö.

Autamme asiakkaitamme markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa, kehitysohjelmien ja –salkkujen johtamisessa sekä yleisten johtamisjärjestelmien vahvistamisessa.

BOOI Innovations on innovaatiokyvykkyyden kehitysyhtiö, joka auttaa asiakkaitaan laajentamaan liiketoimintaansa kehittämällä näiden luovia taitoja ja innovaatiotyöskentelyä. 

BOOI Innovations on täyden palvelun toimittaja, joka organisoi, toteuttaa ja johtaa innovaatiokyvykkyyden kehitysprojektisi.