Lahjoita Itämerelle euro tai kaksi

2012-11-30

Itämeri on yksi maailman kauneimmista mutta myös saastuneimmista meristä. Necorpoint on perustamisestaan asti tukenut valittuja Itämeren suojeluun ja sen tilan parantamiseen erikoistuneita organisaatioita. Itämeri on vielä pelastettavissa.

Pyydämme taas apua Itämeren pelastamiseksi.

Necorpointilla on Linkedinissä ja Twitterissä tänään yhteensä 83 seuraajaa. Vuoden kuluttua tarkistamme lukeman uudelleen ja annamme vuoden 2013 joululahjanamme Itämeren suojeluun yhden euron jokaista uutta seuraajaa kohden. Jos siis päätät seurata meitä Linkedinissä TAI Twitterissä, lahjoitat yhden euron. Jos päätät seurata meitä Linkedinissä JA Twitterissä, lahjoitat kaksi euroa. Niin yksinkertaista se on!

Me lahjoitamme summan omasta tuloksestamme erikseen nimettävälle Itämeren suojeluun erikoistuneelle organisaatiolle tai projektille viimeistään 24.12.2013. Lahjoitussummaa rajoittaa vain oman liiketoimintamme kannattavuus ja lahjoituksen verokäsittely: lahjoitamme korkeintaan viisi prosenttia ennen lahjoitusta lasketusta positiivisesta tuloksesta ja vain siihen summaan asti josta saamme täyden verovähennyksen.

Itämeri on pelastettava ja me haluamme tehdä osamme.

Lisätietoja:

Necorpoint: Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Itämeri: www.bsag.fiwww.puhdasitameri.fi; www.pidasaaristosiistina.fi; www.wwf.fi/maapallomme/itameri; www.centrumbalticum.org; www.itameriportaali.fi; www.helcom.fi

----------------------------
Necorpoint on liiketoimintauudistuksiin erikoistunut kehitysyhtiö.

Autamme asiakkaitamme pitkän aikavälin markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa sekä kehityssalkkujen ja -ohjelmien johtamisessa.