Necorpoint Navigatorin™ uudet työkalut

2012-10-31

Necorpoint ja Data Rangers ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Data Rangers toimittaa Necorpointille TrendWiki ja StrategyWiki -sovelluskokonaisuuden. Samoja työkaluja käyttävät tulevaisuuden ennakointityössään mm. Finpro, Philips, Tekes sekä Työ- ja elinkeinoministeriö.

Myös Necorpointin asiakkaat saavat sovellukset käyttöönsä, sillä ne on räätälöity osaksi Necorpoint Navigator™ -palveluperhettä. Näitä räätälöityjä työkaluja käytetään mm. osana Necorpoint TrailPilot™-palvelua, jonka avulla Necorpoint vahvistaa asiakasyritystensä pitkän aikavälin markkinanäkemystä.

"Liiketoiminnan uudistusohjelmien ja projektisalkkujen johtamiseen tarjoamme asiakkaillemme jo hyvät työkalut osana muita palveluitamme. Nyt olemme kehittäneet aivan uudenlaisen ratkaisun myös markkinanäkemyksen vahvistamiseen ja liiketoiminnan tiekarttojen suunnitteluun. Data Rangersin työkalut ovat maailmanlaajuisesti uraauurtavia ja niiden sovittaminen omaan ideologiaamme on sujunut erinomaisesti. Asiakkaidemme saatavilla on nyt todella hieno palvelu- ja työkalukokonaisuus", sanoo Panu Kause, Necorpointin perustaja ja toimitusjohtaja.

"Necorpoint tarjoaa liiketoimintaansa uudistaville organisaatioille ainutlaatuisin palvelukokonaisuuden. Olemme iloisia solmimastamme sopimuksesta ja luonnollisesti ylpeitä siitä, että Data Rangersin tuottamat työkalut istutetaan osaksi Necorpointin palveluita", kommentoi Anssi Tervonen, Data Rangersin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Necorpoint: Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Data Rangers: Anssi Tervonen, toimitusjohtaja, puh. +358 50 502 5032

----------------------------
Necorpoint on liiketoimintauudistuksiin erikoistunut kehitysyhtiö.

Autamme asiakkaitamme pitkän aikavälin markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa sekä kehityssalkkujen ja -ohjelmien johtamisessa.

Data Rangers on tiedon seurantaan ja analysointiin erikoistunut suomalainen yritys.

Hyödynnämme uusimpia menetelmiä teksti- ja numeropohjaisen tiedon tutkimiseen. Yritys on lähtöisin Teknillisen korkeakoulun huippututkimusyksiköstä.