Nina Orvola johtavaksi konsultiksi

2012-08-06

Nina Orvola (37) aloitti tänään Necorpointissa johtavana konsulttina. Ninalla on yli kymmenen vuoden kokemus monipuolisista liiketoiminnan kehityksen ja muutosjohtamisen tehtävistä. Hän on mm. johtanut isoja kehitysohjelmia ja vastannut projektisalkkujen parhaista käytännöistä. Nina on ollut mukana liiketoiminnan uudistushankkeissa ja muutosohjelmissa useilla toimialoilla mm. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Ninalla on erityisen vahva tausta monilta teleoperaattoreilta, mutta hän on tehnyt useita toimeksiantoja myös esimerkiksi konepajateollisuudessa.

"Necorpoint tarjoaa hienon mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa liiketoiminnan uudistushankkeissa erilaisilla asiakkailla. Yrityksen ideologia ja näkemys liiketoimintauudistusten johtamisesta vastaavat omaa käsitystäni, ja ainutlaatuinen työkalutuettu palvelukokonaisuus auttaa oppimaan myös paljon uutta. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta," sanoo Nina.

"Työskentelimme Ninan kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä jo kymmenen vuotta sitten ja siitä lähtien olemme olleet jatkuvasti tekemisissä sekä kollegoina että eri työnantajilla. Arvostan Ninan monipuolista kokemusta ja käytännönläheistä otetta, minkä lisäksi hänen asenteensa ja sitoutumisensa asiakastyössä on vertaansa vailla. Nina on iso vahvistus Necorpointille ja minusta on hienoa saada taas työskennellä hänen kanssaan," toteaa Panu Kause, Necorpointin perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Nina Orvola, johtava konsultti, puh. +358 44 505 1044

----------------------------
Necorpoint on liiketoimintauudistuksiin erikoistunut kehitysyhtiö.

Autamme asiakkaitamme pitkän aikavälin markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa sekä kehityssalkkujen ja -ohjelmien johtamisessa.