Necorpoint käyttää Improlityn sovelluksia

2011-05-30

Necorpoint on hankkinut koko Improlity Communication Router -tuoteperheen käyttääkseen tuoteperheen sovelluksia osana omia palveluratkaisujaan. Necorpoint käyttää Improlityn sovelluksia omien asiakkaidensa transformaatio-ohjelmien ja jatkuvan uudistumisen tukiratkaisujen työkaluina.

"Necorpointin liiketoiminta jakautuu päätasollaan transformaatio-ohjelmiin ja jatkuvan uudistumisen tukiratkaisuihin. Improlityn sovellukset sopivat meille sekä ohjelmajohtamisen työkaluiksi että mm. innovaatiojohtamisen ja kehitysportfolioiden johtamisen apuvälineiksi jatkuvan uudistumisen tukiratkaisuissa," sanoo Panu Kause, Necorpointin perustaja ja toimitusjohtaja.

"Tunnistamme Necorpointin nopeasti kehittyväksi liiketoimintojen uudistamisen palveluyritykseksi ja olemme ylpeitä tästä sopimuksesta. Osana yhteistyötämme Necorpointin asiantuntijat myös auttavat meitä kehittämään tuotteitamme entistä kilpailukykyisemmiksi, mistä odotamme hyötyjä muillekin asiakkaillemme," kertoo puolestaan Improlityn toimitusjohtaja Kari Teräsniska.

"Käytämme palveluratkaisuissamme muitakin työkaluja, mutta Improlityn tuoteperhe kattaa merkittävän osan sovellustarpeistamme. Improlityn sovellukset on integroitu poikkeuksellisella tavalla kattamaan innovaatio-, kehitysportfolio- ja laatujohtamista," kehuu Panu Kause.

Lisätietoja:

Necorpoint: Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Improlity: Kari Teräsniska, toimitusjohtaja, puh. +358 400 730 630

---------------------------
Improlity on voimakkaasti kasvava ohjelmistotalo, joka on sitoutunut joustavaan ja asiantuntevaan palveluun erikoistumalla portfoliojohtamisen ja laadunohjauksen ohjelmistoratkaisuihin. 

Necorpoint on liiketoimintojen uudistamiseen erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme viemään liiketoimintaansa kohti valittua visiota.

Necorpoint auttaa esimerkiksi liiketoiminnan uudelleensuuntaamisessa, yritysintegraatioissa ja tarjooman uudistamisessa. Yksittäisten uudistusohjelmien lisäksi tuemme liiketoimintasi jatkuvaa uudistumista.