Necorpoint auttaa Celectusta kasvamaan

2011-01-13

Necorpoint suorittaa liiketoimintauudistukseen ja muutosjohtamiseen liittyvää toimeksiantoa Celectuksella. Necorpoint auttaa Celectusta vahvistamaan kaupallista tarjoomaansa sekä sisäisiä prosessejaan vastaamaan lisääntyvää kysyntää ja kasvua erityisesti Celectukselle ulkoistettujen b2b-uusmyyntiratkaisujen alueella.

"Olemme tyytyväisiä työskennellessämme Necorpointin kanssa, sillä johtamisnäkemyksemme on monilta osin samanlainen: uskomme molemmat jatkuvan uudistumisen välttämättömyyteen ja visiolähtöisen johtajuuden voimaan," sanoo Mika Aittamäki, Celectuksen toimitusjohtaja.

"Celectus on hyvinjohdettu yritys, jolla on edessään taas uusi kasvun vaihe. Olemme ylpeitä voidessamme tukea heidän kasvuaan," korostaa Panu Kause, Necorpointin perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Necorpoint: Panu Kause, perustaja ja toimitusjohtaja, puh. 040 838 4603
Celectus: Mika Aittamäki, toimitusjohtaja, puh. 040 869 0188

----------------------------
Celectus on uusmyynnin palveluyritys, jonka uutta myyntiä tuottavia palveluja käyttävien yritysten joukossa on teleoperaattoreita, IT-yrityksiä, vähittäiskaupan yrityksiä, asiantuntijaorganisaatioita sekä raskaan teollisuuden yrityksiä.

Celectus tarjoaa tehokkaita, yksinkertaisia ja kymmenen vuoden aikana tehokkaiksi havaittuja keinoja myynnin lisäämiseen.


Necorpoint on liiketoimintojen uudistamiseen erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme viemään liiketoimintaansa kohti valittua visiota.

Necorpoint auttaa esimerkiksi liiketoiminnan uudelleensuuntaamisessa, yritysintegraatioissa ja tarjooman uudistamisessa. Yksittäisten uudistusohjelmien lisäksi tuemme liiketoimintasi jatkuvaa uudistumista.