Necorpoint auttaa Hiboxia kansainvälistymään

2011-11-18

Necorpoint on Murros Agents -kumppaniensa kanssa auttanut Hibox Systems Oy:tä suunnittelemaan seuraavan kasvuvaiheensa ja kansainvälistymisensä strategiaa. Työn tuloksena synnytettiin kokonaisvaltainen kansainvälinen liiketoimintasuunnitelma, joka kuvaa sekä Hiboxin strategisen roadmapin tuleville vuosille että lähiaikojen konkreettiset toimenpiteet.

"Necorpoint kumppaneineen on kansainvälisellä kokemuksellaan ratkaisevasti auttanut meitä suuntaamaan liiketoimintamme tulevaisuutta ja toimenpidesuunnittelua. Olemme tyytyväisiä työn lopputuloksiin," sanoo Staffan Granholm, Hibox Systemsin toimitusjohtaja.

"Hibox toimii radikaalia uudistumista läpikäyvällä TV- ja videosisältöjen markkinalla ja on jo osoittanut olevansa yksi johtavista IPTV-ratkaisujen toimittajista mm. laajakaistaoperaattoreille ja internetin uusille toimijoille. Hiboxilla on hyvät mahdollisuudet merkittävään kansainväliseen läpimurtoon, ja toivomme yhteistyömme jatkuvan myös suunnitelman toimeenpanossa," toteaa Panu Kause, Necorpointin perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Necorpoint: Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Hibox Systems: Staffan Granholm, toimitusjohtaja, puh. +358 50 581 2968

----------------------------
Hibox Systems tarjoaa edistyksellisiä interaktiivisia televisiojärjestelmäratkaisuja erityisesti hotelleille, laajakaistaoperaattoreille, asunto-osakeyhtiöille sekä hoivakodeille.

Necorpoint on asiakkaidensa liiketoimintojen uudistamiseen erikoistunut yritys.

Autamme esimerkiksi innovaatiojohtamisessa, liiketoiminnan uudelleensuuntaamisessa, tarjooman uudistamisessa, kumppanuuksien kehittämisessä sekä kehitysohjelmien ja -salkkujen johtamisessa.