Necorpointin Panu Kause Aalto PROn kouluttajaksi

2011-02-01

Necorpoint ja Aalto University Professional Development, Aalto PRO, ovat sopineet useita Aalto PROn koulutusohjelmia koskevasta yhteistyöstä. Necorpointin perustaja ja toimitusjohtaja Panu Kause toimii jatkossa yhtenä kouluttajista Aalto PROn koulutusohjelmissa "PM Basics" ja "Master of Project Management". Lisäksi Kause osallistuu myöhemmin vuoden 2011 aikana lanseerattavien kokonaan uusien koulutusohjelmien suunnitteluun.

"Olemme iloisia voidessamme työskennellä Panu Kausen kanssa. Meillä on erinomaisia kokemuksia jo hänen aiemmista rooleistaan Aalto PROn muiden koulutusohjelmien kouluttajana. Hänen esiintymistaitonsa yhdistyneenä hänen laajaan liiketoimintakokemukseensa tuovat merkittävää arvoa koulutusohjelmiimme. Kause on arvostettu puhuja monissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tilaisuuksissa, minkä vuoksi olemme vielä tyytyväisempiä saadessamme hänet mukaan Aalto PROn koulutuksiin," sanovat Aalto PROn Minna Tikkanen ja Sami Rinta-Kousa.

"Aalto Pro on innovatiivinen ja uudistusmielinen maailmanluokan koulutusohjelmien järjestäjä monissa ajankohtaisissa aiheissa. Olen tyytyväinen voidessani tuoda liiketoimintaosaamistani ja käytännön kokemustani muun koulutussisällön ja huippukouluttajien joukkoon," kommentoi Panu Kause, Necorpointin perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Necorpoint: Panu Kause, perustaja ja toimitusjohtaja, puh. 040 838 4603
Aalto PRO: Anita Vastamäki, Head of Business Unit, tel. +358 9 4702 4012

----------------------------
Aalto University Professional Development, Aalto PRO, tarjoaa ammattilaisille korkeatasoista täydennyskoulutusta ja kehittämispalveluita.

Necorpoint on liiketoimintojen uudistamiseen erikoistunut yritys. Autamme asiakkaitamme viemään liiketoimintaansa kohti valittua visiota.

Necorpoint auttaa esimerkiksi liiketoiminnan uudelleensuuntaamisessa, yritysintegraatioissa ja tarjooman uudistamisessa. Yksittäisten uudistusohjelmien lisäksi tuemme liiketoimintasi jatkuvaa uudistumista.