Heli Salonen-McGrath Necorpointiin

2013-10-01

Heli Salonen-McGrath (36) aloitti tänään Necorpointissa seniorikonsulttina. Helillä on yli kymmenen vuoden kokemus haastavista toiminnan kehitysprojekteista ja erilaisista projektitehtävistä. Hän on ollut mukana esimerkiksi useissa projektisalkunhallinnan kehittämishankkeissa ja vastannut mm. laajoista koulutuskokonaisuuksista hallintajärjestelmien käyttöönottojen yhteydessä.

Helin vastuu Necorpointissa painottuu jatkuvien palveluiden, erityisesti markkinanäkemyspalvelu Necorpoint TrailPilotin™, palvelutuotantoon: asiakaskohtaisiin palvelukäynnistyksiin ja palveluoperointiin.

”Olen hyvin onnellinen mahdollisuudesta päästä tekemään töitä Necorpointin selkeän palvelukokonaisuuden puitteissa ja huippuammattilaisten kanssa. Necorpoint tarjoaa mahdollisuuden myös oppia uutta liiketoiminnan kehittämiseen ja johtamisjärjestelmien vahvistamiseen liittyen,” toteaa Heli.

”Tutustuin Heliin jo yli kymmenen vuotta sitten erittäin haastavan migraatiohankkeen yhteydessä. Sen jälkeen olemme olleet toistuvasti tekemisissä sekä kollegoina että eri työnantajilla. Helin tinkimätön sitoutuminen tuottamansa palvelun laatuun on aina tehnyt vaikutuksen sekä minuun että kaikkiin Helin asiakkaisiin. Necorpoint on Helin mukaantulon jälkeen entistä parempi yritys ja minusta on hienoa taas tehdä töitä Helin kanssa,” sanoo Panu Kause, Necorpointin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Heli Salonen-McGrath, seniorikonsultti, puh +358 50 326 9873

----------------------------
Necorpoint on liiketoiminnan uudistamiseen erikoistunut palveluyhtiö.

Autamme asiakkaitamme pitkän aikavälin markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa, kehitysohjelmien ja projektisalkkujen johtamisessa sekä yleisten johtamisjärjestelmien vahvistamisessa.