Strategiatyökalut huomion kohteena

2017-05-08

Strategiatyö ja digitaaliset työvälineet - kohtaavatko tarpeet ja tarjonta?

Kauppalehden mielipidekirjoitus käsitteli tämänpäivän tilannetta strategisen johtamisen digitaalisen työkaluston osalta. Tero Vuorinen, Vaasan yliopiston johtamisen yksikön tutkimusjohtaja, on selvittänyt tutkimusryhmänsä kanssa tarjontaa kansainvälisillä ja kotimaisilla markkinoilla. Ryhmä teki myös taustaksi sovelluksien kehittäjien ja käyttäjien haastatteluita joissa pureuduttiin ydinkysymyksiin siitä minkälaisia sovelluksien tulisi olla. 

Helppokäyttöisyys ja osallistamisen mahdollistaminen ovat toivelistan kärjessä, ja hyvä niin. Työkalun tuleekin olla tukemassa työtä, ei vaikeuttamassa sitä. 

Lue Kauppalehden artikkeli täältä.

 

FIBRES™ on strategisen johtamisen sovellus joka tarjoaa yhteisen paikan toimintaympäristön seurannalle, strategiselle suunnittelulle ja toimeenpanon seurannalle. FIBRES on kehityspolulla alustaksi älykkäälle strategian hallinnalle ja ennakoinnille, joukkojen yhteistön ja keinoälyn voimin. 

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategisen johtamisen sovellus, FIBRES™.