Strategiakeskustelua SSJS:n tilaisuudessa

2017-03-22

Strategisten kysymyksien äärellä
Necorpointilla oli ilo toimia isäntäyrityksenä Suomen Strategisen Johtamisen Seura ry:n (SSJS) maaliskuun yritysvierailulla. Illan aiheena oli pienyrityksen liiketoiminnan uudistaminen ja kansainvälinen kasvu.

Toimitusjohtaja Panu Kause starttasi illan kertomalla Necorpointin tarinaa konsultointiyhtiöstä kohti ennakointi- ja strategiatyötätä tukevan sovelluksen toimittajaksi kansainvälisesille markkinoille. Viimeisimpiin käänteisiin Necorpointin strategisella polulla on mm. ollut pääsy mukaan saksalais-amerikkalaisen Startup Autobahnin ohjelmaan. Ohjelman kumppaniyrityksinä on kansainvälisiä suuryrityksiä kuten BASF, Porsche, Daimler, Hewlett-Packard Enterprise, Murata ja ZF. Necorpointilla on jo projekti käynnissä yhden kumppanin kanssa. 

Mm. näistä lähtökohdista käytiin strategisten kysymyksien asettelun kautta arvokasta keskustelua sekä pohdintaa, niin tuotteen jakelu- kuin tuotantotapoihin liittyen. FIBRES-sovelluksen tarina kiinnosti ja keskustelua käytiinkin ajoittain hyvinkin yksityiskohtaisella tasolla. Kiitos Necorpointin puolesta SSJS:lle illasta, osallistujille mielenkiintoisesta keskustelusta ja HUB13:sta tilojen järjestämisestä.

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

Lisätietoja:

SSJS ry
SSJS:n verkoston tavoitteena on jakaa kokemuksia jäsenilleen erilaisista tavoista suunnitella ja toteuttaa strategiaa.
www.ssjs.fi

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.