Palvelumme jatkuvat suoraviivaisesta konsultoinnista aina sovellustuettuihin palveluratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme sekä liiketoimintauudistuksen substanssiasioissa että siihen liittyvissä johtamishaasteissa.

Ennakointi ja ideointi

Vahvistamme asiakkaidemme näkemystä toimintaympäristön muutosta koskien. Samalla tunnistamme välittömiä liiketoimintamahdollisuuksia asiakkaillemme.

Seuraamme heikkoja signaaleja sekä ilmiöitä ja trendejä. Ensisijaisesti työstämme näiden asiakaskohtaisia vaikutuksia ainutlaatuisella tavalla. 

Asiakkaamme saavat käyttöönsä myös selainpohjaisen FIBRES™ -sovelluksen, jonka avulla yhdessä työstämme signaaleja ja trendejä sekä ennen kaikkea niiden asiakaskohtaisia merkityksiä ja nousevia mahdollisuuksia.

 

Strategia ja tiekartat

Tuemme asiakkaitamme strategian muotoilussa ja sen toteutuksen suunnittelussa.

Useimmiten työstämme toteutuskelpoisia tiekarttoja tavoiteltuun tulevaisuuden asemaan. Kaikissa tapauksissa työstämme asiakkaidemme kanssa konkreettista strategiaa ja toimeenpanosuunnittelua.

Asiakkaamme saavat käyttöönsä myös selainpohjaisen FIBRES™ -sovelluksen, jolla strategia ja liiketoiminnan tiekartat voidaan kuvata helposti ja niistä voidaan keskustella koko organisaation voimin.

 

Toimeenpano ja rakenteet

Autamme asiakkaitamme uusien johtamisrakenteiden ja -tapojen käyttöönotossa ja vahvistamisessa mm. ohjelmajohtamiseen, projektisalkkujen johtamiseen, innovaatiojohtamiseen ja linjajohtamiseen liittyen.

Me myös johdamme asiakkaidemme isoja kehitysohjelmia ja projektisalkkuja asiakkaidemme puolesta.

Osana palveluitamme asiakkaamme saavat käyttöönsä myös selainpohjaisen FIBRES™ -sovelluksen toteutussuunnittelua ja -seurantaa varten.

Jatkuvat palvelut

Parhaan hyödyn varmistamiseksi suosittelemme jatkuvia palveluitamme. Tuotamme mm. asiakaskohtaisesti sovitettuja, jatkuvia markkinaennakointipalveluita sekä strategian toteutuksen ns. sparrauspalveluita.

Markkinoiden yksinkertaisimmasta strategiatyökalusta lisätietoja sen omalla sivustolla (klikkaa logoa):