Autoimme Karttakeskusta digitalisoitumisen polulla

2015-11-01

Teknologian, älylaitteiden ja kulutuskäyttäytymisen kehitys tarjoavat halukkaille toimijoille uusia mahdollisuuksia. Karttakeskus etsi uusia vaihtoehtoja palveluidensa digitalisointiin ja mobiilipalveluihin liittyen. Necorpoint auttoi Karttakeskusta ymmärtämään toimintaympäristöään muokkaavia trendejä sekä tunnistamaan vaihtoehtoisia liiketoimintamalleja ja uusia palveluita eri kohderyhmille.

"Karttakeskuksen tiimi on näkemyksellinen ja aktiivinen - heidän kanssaan on ilo tehdä töitä. Olen ylpeä että he luottavat meihin kumppaninaan uuden liiketoiminnan kehityksessä," toteaa Necorpointin toimitusjohtaja Panu Kause.

Necorpoint on tehnyt Karttakeskuksen kanssa aiemminkin yhteistyötä nimenomaan uusien mahdollisuuksien tunnistamiseen liittyen.

Karttakeskus tarjoaa paikkatietoratkaisut ja -palvelut asiakkailleen yhdestä paikasta yli 20 vuoden kokemuksella. Karttakeskus Oy on Affecto Oyj:n tytäryhtiö ja sen liikevaihto vuonna 2014 oli noin 12 miljoonaa euroa. www.karttakeskus.fi 

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.