Liikematkustuksen trendit 2015 ja joukkoistaminen

2015-01-26

Necorpointin toimitusjohtaja Panu Kause piti tammikuussa asiantuntijapuheenvuoron joukkoistamisesta Finland Business Travel Associationin (FBTA) Hot Topic -aamiaisseminaarissa. Samassa tilaisuudessa avattiin myös jakamistalouden maailmaa skotlantilaisen Martin Fergusonin toimesta 'Dare To Share' -alustuksella.

Joukkoistaminen ja jakamistalous ovat jo muuttaneet tapaamme mm. käyttää kuljetuspalveluita (Uber) ja matkalle lähdetiessämme varaamme yhä useammin majoituksen esimerkiksi Airbnb:n kautta. Uusilla tavoilla ostaa palveluita on väistämättä vaikutuksia myös matkailualan ja liikematkustuksen toimintamalleihin.

SMT (Suomen Liikematkatoimisto) kirjoitti liikematkailun trendeistä, seminaarista sekä joukkoistamisen ja jakamistalouden vaikutuksista uutiskirjeessään: SMT Trends - Liikematkustuksen trendit .

Lisätietoja:
Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

----------------------------
Necorpoint on liiketoiminnan uudistamisen konsultointi- ja palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa, kehitysohjelmien ja projektisalkkujen johtamisessa sekä yleisten johtamisjärjestelmien vahvistamisessa.