Kattavan palvelukokonaisuuden varmistamiseksi Necorpointilla on kumppaneita. Tärkeimpiä kumppaneitamme ovat tarkasti valitut freelancerit sekä kasvava markkinanäkemysverkostomme Murros Agents.

Freelancerit

Käytämme valittuja freelancereita, joilla on vakuuttavat näytöt omalta erityisosaamisalueeltaan.

Jotkin asiakkaidemme uudistustarpeet ovat ydinfokuksemme ulkopuolella, jolloin tuomme freelancereita avuksi. Muutama luotettu freelancer tekee meille töitä jatkuvasti myös ydinalueillamme, tarjoten uusia näkökulmia ja enemmän joustavuutta.

Freelancerimme ovat meille entuudestaan tuttuja: entisiä kollegoita ja liikekumppaneita.

Murros Agents on pienyrityksistä ja yksityishenkilöistä koostuva eri alojen ammattilaisten kasvava verkosto.

Verkostossa toimivat ihmiset keräävät markkinahavaintoja ja ns. heikkoja signaaleja, analysoivat niiden yhteyksiä ja merkityksiä, mallintavat nykyisiä ja nousevia trendejä sekä näiden vaikutuksia.

Verkoston jäsenet soveltavat yhteistä havaintojen ja johtopäätösten massaa osana omia palveluitaan tai muita käyttötarkoituksiaan.

Suomen Strategisen Johtamisen Seura toimii verkostona, jossa sen jäsenet saavat tietoa ja taitoa parhaista tavoista suunnitella ja toteuttaa strategiaa. Seuran jäsenkunta ja muut yhteydet suomalaisiin ja kansainvälisiin yhteisöihin edesauttavat korkeatasoisten strategiaratkaisujen löytymistä.

Necorpointin toimitusjohtaja Panu Kause ja johtava konsultti Nina Orvola ovat Suomen Strategisen Johtamisen Seuran jäseniä.

SSJS kotisivu

Kiinnostuitko?

Olemme aina kiinnostuneita mahdollisista uusista kumppanuuksista.

Ota yhteyttä, jos haluat keskustella uusista yhteistyömahdollisuuksista!