Ilta FSH:n ja Singaporelaisten seurassa

2015-02-13

 

Necorpointilla oli ilo olla mukana Futures Specialists Helsinki (FSH) -ryhmän järjestämässä illassa, jossa ennakointi- ja tulevaisuustyöstä kiinnostuneet asiantuntijat kohtasivat, maailman eri laidoilta. Vapaamuotoinen iltatilaisuus järjestettiin 5.2. Futuricen tiloissa, Lauttasaaressa.

Singaporen valtionhallinnon eri ministeriöistä saapui 17 hengen tulevaisuustyötä tekevä ryhmä muutaman päivän mittaiselle vierailulle Helsinkiin. Vierailu tarjosi mahdollisuuden myös verkostoitumisillalle, jossa markkinanäkemyksestä, ennakoinnista ja strategisesta ajattelusta kiinnostuneet kertoivat kokemuksistaan. Illan aikana esiteltiin ja puhuttiin aiheista kuten kuinka ennakointitiedon voi entistä paremmin kääntää toimivaksi strategiaksi, sekä minkälaisilla työkaluilla työtä voi tehdä ja tukea.

Necorpointin toimitusjohtaja Panu Kause toimi yhtenä illan keskustelun alustajista. Aihe käsitteli myös Bisnestreffeilläkin tuttua aihetta strategisesta markkinanäkemyksestä.

 Panu_puhe

Panu_puhe2


Lisätietoja:
Futures Specialists Helsinki
http://futureshelsinki.com/
@futureshelsinki

Lisätietoja:
Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

----------------------------
Necorpoint on liiketoiminnan uudistamisen konsultointi- ja palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa, kehitysohjelmien ja projektisalkkujen johtamisessa sekä yleisten johtamisjärjestelmien vahvistamisessa.