FIBRES™ ja Betesda: markkinanäkemyksestä strategiaan

2016-05-11

Necorpoint auttoi Betesdaa markkinanäkemyksen luomisessa ja strategisten tavoitteiden uudistamisessa strategiatyön pohjaksi.

Betesdalla oli tarve tiiviille katsaukselle sosiaali- ja terveysalan markkinanäkemyksen muodostamiseksi ja strategiatyötä varten. Betesda halusi samalla myös päivittää strategista tavoiteasetantaansa.

Kokonaisuus toteutettiin käytännönläheisenä työpajasarjana, jossa Necorpoint ohjasi työskentelyä markkinanäkemyksen muodostamiseksi aina strategisten tavoitteiden työstämiseen. Työskentely tehtiin kasvokkain työpajoissa sekä etänä käyttäen FIBRES™ työkalua dokumentointiin ja osallistavaan keskusteluun.

”Nina ja Panu toivat meille selkeitä näkemyksiä myös oman toimialamme ulkopuolelta tuleviin muutostekijöihin. Tämä auttoi meitä fokusoimaan omaa strategista tavoiteasetantaa ja sitä mitä haluamme Betesdana olla tulevaisuudessa. Käytimme FIBRESia™ erityisesti keskusteluun toimintaympäristön muutoksista. Loimme FIBRESiin yhdessä strategiset tavoitteemme ja päivitimme niitä työn edetessä. Saimme yksinkertaisen ja toimivan näkymän valitsemiimme strategisiin tavoitteisiin.”
Armi Lampi, toiminnanjohtaja, Betesda.

”Me seuraamme jatkuvasti erilaisia toimintaympäristön muutostekijöitä Necorpoint TrailPilot –palvelumme puitteissa. Yhteisen markkinanäkemyksen muodostamisesta jatkoimme edelleen konkretiaan, eli strategisten kysymyksien äärelle. Näemme tällä hetkellä Suomessa sosiaali- ja terveysalaan vaikuttavia isoja muutostekijöitä poliittisella rintamalla, mutta myös palvelukulttuurin muutosta.”
Nina Orvola, johtava konsultti, Necorpoint


FIBRES™ kotisivuilla voi tutustua muihin asiakasreferensseihin. Sivuilta voit tilata myös uutiskirjeen ja demon.Lisätietoja Betesda-säätiöstä:

Betesda-säätiö tarjoaa turvallisen kodin ja ammattitaitoisen hoidon asukkailleen kolmessa eri toimipisteessä Uudellamaalla. Betesdassa tehdään työtä aikuisten, ikääntyvän väestön ja vammaisten kanssa ja osallistutaan aktiivisesti ikäihmisten palvelujen kehittämiseen.

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Nina Orvola, johtava konsultti, puh. +358 44 505 1044

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.