FIBRES-sovellus: Necorpointin ja Mystesin kehittämä

2017-12-11

Mystes - Necorpointin kumppanina FIBRES-sovelluksen kehityksessäFIBRES strategisen johtamisen sovellus on yksinkertainen työkalu markkinoiden muutosvoimien aktiiviseen seurantaan, sekä strategisen tiekartan suunnitteluun. Painotus on ihmisten ja tekoälyavusteisen sovelluksen yhteistyössä, ns. hybridiennakoinnissa. Käytännössä sovellus ehdottaa esimerkiksi toisiinsa liittyviä sisältöjä, kuten trendikuvauksia, käyttäjilleen, sekä mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen tavan kerätä havaintoja yhteen paikkaan jatkotyöstöä varten.

FIBRESillä on käyttäjiä tällä hetkellä ympäri maailmaa, yli 130:ssa organisaatiossa. Suurimmat asiakkuudet tällä hetkellä ovat keskittyneet Suomeen ja Keski-Eurooppaan.

Kuluneen vuoden aikana olemme olleet Team FIBRESin kanssa monessa mukana; yhtenä kohokohtana oli keväästä kesään kestänyt startup-kiihdyttämön, saksalais-amerikkalaisen Startup Autobahnin ohjelma, Stuttgartissa. Startup Autobahnin takaa löytyvät monet merkittävät suuryritykset kuten Daimler, Porsche, DXC.technology ja DPDHL. 

Itse sovellus on suomalaisen Necorpoint Oy:n kehittämä, yhteistyössä Mystesin kanssa. Pääsimmekin aiemmin tänä vuonna kertomaan videolla kuinka yhteistyö Mystesin kanssa sujuu. Voit katsoa siitä videon, jossa kerromme hieman omia näkemyksiämme ja kokemuksiamme. :)  

LISÄTIEDOT: 
Panu Kause, toimitusjohtaja, Necorpoint Oy | Team FIBRES
+ 358 40 838 4603 
panu.kause@fibresonline.com

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.