FIBRES™ Talouselämän CEO-liitteessä

2016-06-03

FIBRES™ strategiasovellus ja Necorpoint ovat mukana Talouselämän CEO-liitteessä, julkaisupäivä 3.6.2016

Tiivis artikkeli käsittelee stragisen johtamisen haltuunottoa ja strategiatyön tukemista. Strategian jalkauttaminen ei ole helppoa -  viimeisimpien tutkimustuloksien mukaan vain noin 10 - 50 % organisaatiosta onnistuu tässä.

Strategiasovellus ei ratkaise ongelmaa yksin tai toteuta strategiaa kenenkään puolesta, se on ihmisten välistä työtä ja kommunikaatiota. Sovellus tuo mahdollisuuden läpinäkyvyyteen ja tarjoaa paikan keskustelulle strategisista tavoitteista sekä toimintaympäristön muutostekijöistä. Se on strategiajohtamisen tukiväline ja voi avata tavoitteiden merkitystä uudelle tasolle yksilöiden näkökulmasta.

Voit lukea Talouselämä-lehden välissä jaettavan ja Calcus.com Oy:n kustantaman CEO-liitteen artikkelin täältä (aukeaa uuteen ikkunaan).

FIBRES™ on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiasovellus jonka hinta ei päätä huimaa! Voit tilata sovelluksen suoraan käyttöösi täältä. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme yksityiskohdista.

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Nina Orvola, johtava konsultti, puh. +358 44 505 1044

www.fibresonline.com/

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.