FIBRES™ ja Mystes: strategian suuntausta ja integrointia

2016-08-15

Strategian suuntausta, tavoitteiden linjauksia ja integrointia


Mystes on suomalainen integrointipalveluja tuottava yritys, jossa tehdään asiat ihmisläheisesti, tehokkaasti ja modernisti. Organisaatiorakenne on pidetty matalana ja johtamisessa käytetään paljon avoimia sekä yhteisöllisiä menetelmiä. Nousujohteisena pysynyt kehitys tuo mukanaan tarpeet aidolle strategiselle suunnittelulle ja aiempaa vahvemmalle oman kehitystyön johtamiselle.

Necorpoint auttaa Mystesiä strategisten tavoitteiden linjaamisessa ja konkreettisessa toimenpidesuunnittelussa. Työ alkoi tehokkaalla työpajasarjalla ja jatkuu säännöllisinä sparraussessioina Mystesin laajennetun johtoryhmän kanssa. Syksyllä 2016 otetaan koko Mystesin henkilöstö mukaan tarkentamaan strategiaa ja toimenpidesuunnittelua nyt tehdyn pohjatyön perustalle. Työtä helpottaa myös FIBRES™ -strategiasovellus, jossa valittua strategista polkua ja toimenpidesuunittelua tarkennetaan ja siitä keskustellaan jatkuvasti. Myös omaa markkinaa koskevia havaintoja tallennetaan samaan sovellukseen ja kytketään osaksi strategisia tavoitteita. Näin strategia elää arjessa ja kehittyy koko ajan.

“Oman johtoryhmän ulkopuolelta tulevasta fasilitoinnista ja strategisesta kysymyksenasettelusta on strategiatyössämme iso apu. Saimme jo tärkeimmät näkemykset toimintaympäristömme muutostekijöistä tiivistettyä ja pystymme keskittymään tärkeimpiin strategialinjauksiin. Olemme nyt tiukkojen toteutuspäätösten ja -sitoumusten tiellä selvästi aiempaa jäsentyneemmin ajatuksin. FIBRES™ -strategiasovellus auttoi ja auttaa jatkossakin pitämään strategiatyöskentelymme sekä ennen kaikkea myös toteutusseurannan läpinäkyvänä työpajojen ulkopuolellakin”, kertovat toimitusjohtaja Pauli Mattila ja teknologiajohtaja Erno Lahtinen sekä Myynti- ja HR -johtaja Maija Forsell.


Necorpoint vetää tehokkaita strategiatyöpajasarjoja sekä tuottaa jatkuvaa, käytännönläheistä strategiasparrausta useille eri alojen asiakkaille. Tuotamme verkostomme kanssa myös asiakaskohtaista markkinaseurantaa kymmenissä eri teemoissa erittäin kustannustehokkaasti. Toimintamme ytimessä on FIBRES™ - markkinoinden yksinkertaisin strategiasovellus.

Lisätietoja Mystesistä:

Pauli Mattila, toimitusjohtaja, puh. +358 40 967 7937
Maija Forsell, myynti- ja HR -johtaja, puh. +358 50 373 47 27
www.mystes.fi 

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Nina Orvola, johtava konsultti, puh. +358 44 505 1044

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.