FIBRES™ - strategiasovelluksen lanseeraus!

2015-12-18

Necorpoint lanseeraa FIBRES™ -sovelluksen. FIBRES™ on markkinoiden yksinkertaisin strategisen suunnittelun ja johtamisen sovellus.

Vuosi 2015 on ollut erityisen vaiheikas Necorpointille ja tämä on yksi viisivuotisen historiamme merkittävimmistä tapahtumista!

FIBRES™ -sovelluksen ainutlaatuinen Foresight & Ideation -osio on jo tuotantokäytössä. Ensimmäiset asiakkaat käyttävät sitä jo toimintaympäristönsä seurantaan ja markkinanäkemystyöhön sekä ideointiin. FIBRES™ -sovelluksen muut osiot ovat saatavilla alkuvuodesta 2016, ensimmäisten sitoutuneiden asiakkaiden jo odottaessa käytön aloitusta.

Mikä on FIBRES™?

FIBRES™ on markkinoiden yksinkertaisin strategisen johtamisen ja markkinanäkemystyön sovellus. Se on ainoa strategiasovellus, jonka avulla voit myös seurata toimintaympäristöäsi ja tunnistaa uusia mahdollisuuksia.

Ainutlaatuisessa FIBRES™ Foresight & Ideation -osiossa voi kirjata toimintaympäristön muutokseen liittyviä havaintoja ja ideoita, koostaa näistä yhteenvetoja sekä keskustella niiden merkityksestä omalle liiketoiminnalle. Tärkeimmät  muutosvoimat voi listata oman strategisen suunnittelun taustaksi.

FIBRES™ Roadmap -osiossa voi kirjata koko organisaation tai valitun liiketoiminnan strategiset tavoitteet selkeään tiekarttanäkymään aikajanalle sekä koostaa tavoitteisiin liittyvät toimenpiteet.

FIBRES™ Timeline -näkymässä hallitus ja johtoryhmä voivat seurata strategisten tavoitteiden täyttymistä kokonaisuutena. Näkymästä voi helposti porautua myös yksityiskohtiin. Tavoitteiden muutokset ja niitä koskeva  keskustelu ovat selkeitä ja yhdenmukaisia läpi sovelluksen.

The FIBRES™ Activity -näkymä nostaa näkyviin uusimmat päivitykset ja keskustelut sekä seuraavat henkilökohtaiset vastuut. Tämä näkymä on FIBRES™ -sovelluksen oletusetusivu, tarjoten aktiivisen näkymän ja kutsuen käyttäjää pureutumaan syvemmälle.

Lue lisää FIBRESistä™ täältä www.fibresonline.com josta voit tilata myös uutiskirjeemme!

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.