FIBRES™ & Inzites: näkemystä ja strategiaa

2016-09-13

Tulevaisuuden suuntaviivoja moderneilla työvälineillä


Inzites auttaa asiakkaitaan muodostamalla näkemystä markkinoista ja tarjoamalla tukea strategiseen suunnitteluun. Inzites on FIBRESin yhteistyökumppani ja käyttää sovellusta erilaisissa asiakastoimeksiannoissaan.

“Otan FIBRESin mukaan Inzitesin asiakkaille koska se on helppo ja tehokas yhteistyöväline strategiatyöhön. Sen sijaan, että keräisimme tietoa markkinoista erilliseen paikkaan, voimme kerätä ja tehdä yhteenvetoja suoraan ‘Foresight & Ideation’ -osioon. Tämän jälkeen voimme rakentaa asiakkaan tarpeisiin sopivan strategisen tiekartan ‘Planning & Execution’ -osiossa. Riippumatta siitä, onko sopivin malli ‘must-win-battle’ tai ‘balance scorecard’ FIBRES mahdollistaa erilaisten mallien käyttämisen. Strategisten tavoitteiden asettamisen jälkeen FIBRES on helpoin paikka jakaa tietoa, seurata tai käydä keskustelua yksittäisistä tavoitteista.” Ilkka Puikkonen, toimitusjohtaja, Inzites

FIBRES™ - strategisen johtamisen työkalun takana on Necorpoint Oy. FIBRES™ -sivuilta voit tilata itsellesi käyttöön ilmaisen yhden käyttäjän version.
Sosiaalinen media: Twitter  ja Facebook

---

Lisätietoja Inzitesin toiminnasta:

Ilkka Puikkonen, toimitusjohtaja, puh. +358 40 591 1995
Inzites

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Nina Orvola, johtava konsultti, puh. +358 44 505 1044

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.