FIBRES™ Business Oulun ja OAMK:n käytössä

2016-02-25

BusinessOulun Innovaatiopalvelut kilpailutti joulukuussa 2015 verkkofasilitoinnin innovaatioalustoineen Oulun ammattikorkeakoulun (OAMK) hoiva-alan opiskelijoiden yrittäjyyskurssin käyttöön. Toimittajaksi valittiin puitesopimustoimittajien joukosta Necorpoint FIBRES™ -sovelluksella (uutinen puitesopimuksesta).

Opiskelijoilla oli mahdollisuus suorittaa yrittäjyyskurssi osallistumalla tulevaisuuden asuintalojen ideointiin sekä ideoiden jatkokehittelyyn innovaatioalustalla. Ideat valittiin BusinessOulun innovaatiopalveluiden fasilitoimassa Innopajassa, jonka jälkeen työskentelyä jatkettiin ryhmittäin Necorpointin FIBRES™ -sovelluksessa. Necorpoint fasilitoi FIBRESissä opiskelijoiden idean kehittelyä edelleen liikeideaksi ja työn edistymistä seurattiin myös OAMK:n opettajien toimesta. Palautteet FIBRESistä ja Necorpointin fasilitoinnista olivat positiivisia.


"Pystyin helposti seuraamaan ryhmien työskentelyn etenemistä sekä siihen liittyvää keskustelua. Opiskelijoiden ei tarvinnut tehdä erillistä raporttia työnsä etenemisestä tämän ansiosta. Necorpointin antamat ohjeet ja tuki opiskelijoille olivat käytännönläheisiä ja ohjasi opiskelijoita oivaltamaan liiketoiminnan mahdollisuuksia itse."  Katta Siltavirta, opettaja-MBA, Oulun ammattikorkeakoulu.

"Opiskelijoiden ohjaaminen oli innostavaa ja asiakascasena tämä oli meille mielenkiintoinen. Työ tehtiin kokonaisuudessaan etänä, FIBRES-sovelluksen avulla. Haluamme tietysti olla osaltamme tukemassa yrittäjämäisen ajattelun kasvua Suomessa ja tämä oli loistava tilaisuus siihen.” Nina Orvola, johtava konsultti, Necorpoint Oy.

Lue lisää FIBRESistä: www.fibresonline.comLisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, +358 40 838 4603

Nina Orvola, johtava konsultti, +358 44 505 1044


BusinessOulu
Soile Jokinen, asiantuntija, innovaatiopalvelut ja yritysvalmennukset, puh: +358 50 322 2974

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.