FIBRES™ & Blockchain Arcada -projekti

2016-09-14

Näkemyksen muodostamista lohkoketjusta

Arcadalla on käynnissä projekti joka keskittyy tutkimaan 'lohkoketjun', eli 'blockchainin' nimellä kulkevaa muutosvoimaa pintaa syvemmältä.

“Arcadan Blockchain -projektissa käytämme FIBRESiä lohkoketjuun liittyvien havaintojen ja taustamateriaalin keräämiseen, niiden edelleen analysointiin sekä näkemyksien muodostamiseen. Osallistuvan tiimin toimesta havaintojen kerääminen on helppoa suoraan sovellukseen, esimerkiksi uutisten muodossa. Näkemyksien koostaminen edelleen eritasoisiksi yhteenvedoiksi on yksinkertaista ja antaa helpon rakenteen laajamittaisenkin ilmiön palastelulle. Lohkoketjun, eli blockchainin kaltaisen uutta murrosta tuovan ilmiön käsittelyssä on tärkeää pystyä tuomaan eri näkökulmia esiin ja helposti sukeltaa tarvittaessa yksittäisiin lähteisiin. Yhden välineen kautta lopputulemia on myös helppo viestiä eteenpäin – kaikki materiaali eri tasoineen on kaikkien käyttäjien nähtävissä. FIBRESin on tarjonnut tähän erinomaisen tuen koko tiimin työlle.” Petri Honkanen, tutkija, Arcada

FIBRES™ - strategisen johtamisen työkalun takana on Necorpoint Oy. FIBRES™ -sivuilta voit tilata itsellesi käyttöön ilmaisen yhden käyttäjän version.
Sosiaalinen media: Twitter  ja Facebook

---

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Nina Orvola, johtava konsultti, puh. +358 44 505 1044

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.