FIBRES™ & BC Papula: Joustavaa strategiaa

2016-09-23

Joustavaa strategiaa Business Center Papulalle


Business Center Papula on suomalainen yritys joka tarjoaa yritysasiakkailleen moderneja, joustavia työskentely- ja kokoustiloja. BC Papula toimii tällä hetkellä useissa toimipisteissä Helsingissä ja Espoossa. Voit tutustua BC Papulan palveluihin täältä

Laajentuva liiketoiminta vaatii uudenlaista näkökulmaa myös strategiseen suunnitteluun. Tästä löytyi yhteistyön lähtökohta Necorpointin ja Business Center Papulan välille.

“Työelämä ja muukin toimintaympäristö muuttuu koko ajan, mikä osaltaan tarkoittaa uudenlaisia tarpeita joustaville työskentelyratkaisuille. Muutoksessa on pysyttävä mukana ja ohjattava liiketoimintaa jatkuvasti arjessa, kuitenkin strategialähtöisesti. Necorpoint sparraa meitä strategian ja liiketoiminnan kehityksen aiheissa säännöllisesti, tuoden samalla tietoa toimintaympäristön muutostrendeistä. Yhteinen tekemisemme on keskittynyttä ja pitkäjänteistä, mikä auttaa meitä sekä pysymään terävänä arjessa että samalla katsomaan riittävän pitkälle tulevaisuuteen”, sanoo Khuong Le, Business Center Papulan toimitusjohtaja.

Necorpointin palveluiden ytimessä on myös FIBRES™ -strategiasovellus. Khuong Le jatkaa: “Koostimme FIBRESiin jo tulevien vuosien karkean strategisen tiekartan avaintavoitteineen ja ensimmäisine toimenpiteineen. Strategiasovellus tarjoaa mm. yksinkertaisen ja reaaliaikaisen alustan tiedon jakamiselle ja tavoitteita koskevan keskustelun käymiselle. Muiden modernien verkkosovellusten tapaan pidän siitä että voin käyttää FIBRESiä millä tahansa laitteella eikä käyttöönotto edellytä mitään asennuksia.”


Oletko kiinnostunut joustavavasta strategiatyön sparrauksesta? Ota yhteyttä! Necorpoint tarjoaa mm. tiiviitä strategiatyön työpajasarjoja sekä jatkuvaa sparrausta.

Etsitkö yksinkertaista sovellusta toimintaympäristön muutosvoimien koostamiseen ja oman stategian hallintaan? Tutustu FIBRES™ -strategiasovellukseen. Tarjoamme täyden tuotantoversion maksutta yhdelle käyttäjälle. Tilaa tästä!

---

Lisätietoja Business Center Papulan toiminnasta:

Khuong Le, toimitusjohtaja, puh. +358 400 787 193

Lisätietoja:

Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603
Nina Orvola, johtava konsultti, puh. +358 44 505 1044

----------------------------

Necorpoint on markkinanäkemyksen ja strategisen johtamisen palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja johtamaan toimintaansa entistä paremmin. Asiakkaidemme käytössä on myös markkinoiden yksinkertaisin strategiatyökalu, FIBRES™.