Necorpointin alkuvuoden julkiset puheenvuorot!

2015-01-09

Vuoden alussa olemme mukana seuraavissa tapahtumissa:

Finland Business Travel Association - Hot Topic -seminaari
Necorpointin toimitusjohtaja Panu Kause on puhumassa torstaina 15.1. Finland Business Travel Associationin (FBTA) Hot Topic -seminaarissa, joka järjestetään osana Matkamessujen ammattilaispäivää.

Aamuseminaarin aiheina ovat joukkoistaminen (Crowdsourcing) ja jakamistalous (Sharing Economy).  Panun asiantuntijapuheenvuoro keskittyy joukkoistamiseen,  otsikolla: 'Joukkoistaminen sitä, joukkoistaminen tätä - entä sitten?'

Tapahtuman lisätiedot

---


Tieken 109. Bisnestreffit
Tieken joulukuun bisnestreffit aiheella 'Strategiana toteuttamaton suunnitelma' saa jatkoa helmikuussa Turussa. Panu Kause on jälleen mukana alustuspuheenvuorollaan 'Maailma muuttuu - pysyykö oma organisaatiosi perässä?'  

Tapahtuma järjestetään perjantaina 6.2.  kello 9-11, Turun ammattikorkeakoulu Oy:n tiloissa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Tieken sivuilta. 

Tule mukaan keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Lisätietoja:
Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

----------------------------
Necorpoint on liiketoiminnan uudistamisen konsultointi- ja palveluyhtiö. Autamme asiakkaitamme markkinanäkemyksen ja liiketoiminnan tiekarttojen rakentamisessa, kehitysohjelmien ja projektisalkkujen johtamisessa sekä yleisten johtamisjärjestelmien vahvistamisessa.