Necorpoint alustajana Kouvolan valtuustoseminaarissa

2015-05-18

Saimme hienon mahdollisuuden esitellä näkemyksiämme huhtikuisessa Kouvolan kaupungin valtuustoseminaarissa.  Tavoitteena oli avata ajatuksia ja herätellä keskustelua kunnan palvelutuotannon tulevaisuuskuvista.

Toimitusjohtaja Panu Kausen esitys käsitteli erilaisia toimintaympäristön muutostekijöitä, kuten joukkoistamista ja jakamistaloutta, palvelukokemusta digitalisoituvassa maailmassa sekä älykästä kaupunkiympäristöä. Kaikki nämä luovat valtavia mahdollisuuksia kuntien palvelutuotannon tulevaisuudelle.

Panun puheessa peilattiin mm. miten palvelujen paikkasidonnaisuus voi vähentyä ja samalla parantaa palvelukokemusta sekä miten olemassa olevaa infraa voidaan käyttää uudenlaisten palveluiden tuottamisessa. Esityksessä korostui myös mm. kuntalaisten osallistamisen uudet mahdollisuudet sekä kunnan muuttuva rooli monituottajuuden ja palveluyritysten mahdollistajana.

“Olen jo pitkään ollut tekemisissä Kouvolan kaupungin johdon kanssa. Kouvolassa on tehty näkemyksellistä strategiatyötä ja kaupungissa halutaan aidosti panostaa pitkäjänteiseen kehitykseen, mikä on tehnyt minuun vaikutuksen. Kaikkien kuntien tilanne on ymmärrettävästi vaikea, mutta aito halu ymmärtää ja soveltaa nytkin valtuustoseminaarissa esittämiäni asioita on merkki positiivisesta pyrkimyksestä eteenpäin.”

Kaipaisitko sinä omalle organisaatiollesi alustusta tai herättelyä tulevaisuuden muutostekijöihin liittyen? Tiesitkö, että tuotamme asiakaskohtaista toimintaympäristön seurantaa myös jatkuvana palveluna? Ota yhteyttä! 

Lisätietoja:
Panu Kause, toimitusjohtaja, puh. +358 40 838 4603

----------------------------

Necorpoint on strategialähtöisen uudistamisen työkalu- ja palveluyritys. Työmme ja työkalumme keskittyvät uudistamisen kolmeen näkökulmaan: toimintaympäristön ennakointi ja ideointi, ml. konkreettisten uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen, strategian konkretisointi ja toimeenpanon vahvistaminen.